Úžasné liquidy Aroma King opět naskladněny! Výrazné a nezapomenutelné příchutě, většina příchutí skladem s okamžitým dodáním!

Jak na triky s kouřem

Jako přiznejme si, že velká část z vás, kdo jste začali kouřit, jste začali z frajeřiny. Až postupem času se kouření stalo nutnou potřebou a součástí vaší osobnosti. Ale tohle není článek s nějakým moralizujícím podtextem. Bude to o tom, že když už kouříte, je třeba trochu té frajeřiny v sobě přeci uchovat. Ptáte se jak? Tak třeba děláním triků s kouřem. 

To co jde s klasickou cigaretou obtížně, jde s párou z té elektronické mnohem snadněji. Triky s cigaretovým kouřem jsou obtížnější na provedení. Pára z vaporizéru je totiž hustší a lépe se tvaruje. Taky je jí o mnoho víc. Možná jste už něco zkoušeli třeba při kouření vodní dýmky. Tady to půjde srovnatelně dobře.

 Triky s kolečky při vapování

Triky s kouřem

Jak se naučit triky s kouřem je snadné, chce to techniku a vytrvalost. Tady je několik těch nejznámějších, se kterými pobavíte sebe i ostatní.

 

Kolečka 

To je taková klasika, kterou už zkoušel každý. Ne každému se to ale povedlo. Základem je co nejméně páru šluknout a co nejvíc ji nechat jen v ústech. Potom ze rtů udělat kroužek a doprostřed dát jazyk. Posledním krokem už je jen vyfukování v krátkých intervalech. No a pak samozřejmě mnoho pokusů a trénink :-)

 

Dračí dech

To je zrovna jeden z těch snadnějších triků s kouřem. Vdechněte páru z elektronické cigarety, zavřete pusu a vydechněte nosem. No a dračí dech je na světě. Čím více páry nasajete, tím bude výsledný efekt působyvější.

 

Zpětný tah

Není to nic složitého a přesto to vypadá opravdu dobře. Páru nasajete do úst. Pak ústa otevřete a unikající kouř ihned začnete pomalu vdechovat zpět nosem. Bude to vypadat jako takový obrácený vodopád. Pozor, v začátcích vás to často může vést ke kašli, tak opatrně.

 

Zmizení

Tak snadné a přesto tak efektní! Jde jen o to nasát do úst co největší množství kouře, pak ústa pootevřít a kouř nechat volně unikat. Případně lehce přifouknout. Vaše hlava v tu ránu zmizí stejně, jako kouzelník při představení.

 

Jak triky s kouřem trénovat?

Než vyrazíte mezi kamarády a začnete machrovat, doporučujeme trénovat o samotě. Abyste si nakonec neutrhli jen ostudu. Ideální podmínky pro trénink jsou uzavřená místnost. Budete li trénovat uprostřed louky kde fouká vítr, nejspíš se nikam daleko nedostanete.

Neméně důležité je naučit se pořádně udržet kouř v ústech. Na začátku budete mít častěji tendenci se dusit a začít kašlat. Ale i to se dá natrénovat. A pak také vydechovat kouř co nejdéle a hlavně plynule. Z klasického vapování jste naučení kouř nasát a vyfouknout. Když se na to zaměříte, zjistíte, že to děláte vlastně velmi rychle. Pro všechny triky je ale potřeba umět přibrzdit a protáhnout dobu, kdy kouř z úst uniká. A přitom se samozřejmě nezačít dusit.

 

Tak co, pustíte se do toho? A můžete trénovat i s dalšími, ať je u toho taky trochu sranda. Držíme palce, aby se vám triky s kouřem dařily!

 

Vybrané produkty z kategorie Ecigarety pro DL vaping: