Máme pro vás nové nicsalt liquidy Aroma King. Výrazné a nezapomenutelné příchutě, všechny skladem s okamžitým dodáním!

Jak si namíchat vlastní e-liquid?

Pokud začnete míchat liquidy do e-cigarety, musíte si předem ujasnit, zda potřebujete smíchaný e-liquid okamžitě vapovat, nebo zda vydržíte pár dní. Proč to zmiňujeme? Při míchání e-liquidů byste správně měli nechat náplň několik dní zrát. Zjevnou výhodou míchání vlastního liquidu je, že si můžete namíchat náplň, kterou preferujete. A další výhodou je, že ušetříte peníze ve srovnání s nákupem již namíchaných e-liquidů.

Pokud potřebujete náplň ochutnat ihned po namíchání, doporučujeme se obrátit na takzvané Shake & Vape liquidy. Ty jsou přizpůsobeny tomu, že je po namíchání jednoduše protřepete (jak vám napovídá anglický název) a budete moci vapovat okamžitě.

Ingredience pro míchání liquidů

Míchání vlastního liquidu je zábava

Míchání liquidů – recepty

Neexistuje žádný speciální recept pro míchání e-liquidů. Vždy doporučujeme začít s testováním poměrů, které jsou vždy uvedeny výrobcem na obalu. V tu chvíli zjistíte, zda je náplň moc či málo intenzivní a podle toho následně změníte svou další várku. Při míchání náplně je důležité vědět, že podstatný vliv na výslednou chuť, má použité množství VG. Čím vyšší je podíl VG v náplni, tím sladší a jemnější bude chuť (navíc i hustší pára). Naopak báze s vyšším podílem PG vám dodá silnější chuť přidané příchuti a nikotinu. Obecně platí, že čím schopnější je vaše e-cigareta (nebo čím nižší je odpor vašich žhavicích spirálek), tím vyšší podíl VG byste měli použít.

Standardní postup je následující. V případě, že změníte poměry přípravků na kapky, použijte pipetu nebo kapátko, abyste smíchali látky na míru v daném poměru do lahvičky. Kromě toho můžete použít stříkačku k určení přesného množství jednotlivých složek v mililitrech. Díky tomu bude míchání tekutiny hračka.

  • Do lahvičky nalijte zhruba polovinu připravené báze
  • Přidejte příchuť nebo kombinaci příchutí
  • Zavřete lahvičku a protřepejte obsah
  • Přidejte zbytek báze v požadovaném množství a znovu dobře protřepejte
  • Míchání tekutin s náplněmi Shake&Vape je jednoduché. V podstatě naplňte lahvičku přísadami a můžete začít míchat. A co víc, vapovat začnete hned…

Vše je připraveno. Co bude dál?

Jakmile dokončíte míchání e-liquidu, měli byste ho na několik dní odložit na suché, tmavé a chladné místo, například do lednice. Nějakou dobu předtím však nechte všechny přípravky pracovat při pokojové teplotě po dobu 24 až 48 hodin. Tím docílíte dokonalého rozptýlení a chuťového rozvoje vašeho vlastnoručně míchaného e-liquidu. V každém případě využívejte položky (výrobky) pouze od prověřených poskytovatelů, kteří zajišťují kvalitní a hygienicky nezávadnou výrobu. Neriskujte svoje zdraví ani svůj atomizér po domácku vyrobenými přísadami.

 

Vybrané produkty z kategorie Báze a příchutě:

 
 
 3