Máme pro vás nové nicsalt liquidy Aroma King. Výrazné a nezapomenutelné příchutě, všechny skladem s okamžitým dodáním!

Dovolená a vaping

Omezení pro cestování se uvolňují a mnozí se těší na dovolenou. S tolika pravidly a kontrolami, zejména při létání s elektronickými cigaretami, může být obtížné je dodržovat, ale je životně důležité držet krok.

Létání s elektronickými cigaretami

Pravidla pro létání s elektronickými cigaretami se neustále mění a přizpůsobují se aktuálním nařízením, které je třeba brát v úvahu. Doporučujeme vám, abyste si před letem ověřili zákony v místě vašeho cíle a promluvte si o tom i s cestovní kanceláří, která vám zajišťuje výlet.

Elektronická cigareta do letadla?

Elektronické a vapovací náčiní lze vzít na palubu komerční letecké společnosti, přestože na většině z nich je musíte mít na palubě v příručním zavazadle. Elektronické cigarety, stejně jako notebooky a další vybavení, využívající lithiové baterie nelze odložit v nákladovém prostoru letadla kvůli možnosti požáru. Vaše zařízení by mělo být od baterie do elektronické cigarety odděleno a bezpečně odloženo během letu.

Vapování u moře

1. E-liquidy a cartridge pro PODY

Stejně jako ostatní tekutiny si je můžete vzít na palubu. Nezapomeňte, že objem může mít maximálně 100 ml. Všechna balení musí být vložena do uzavíratelného plastového sáčku s maximálním objemem 1 litr. Přeprava tekutin v odbavených věcech není doporučena a dopravce za ni není zodpovědný. Větší zásoby lze jako obvykle převážet v odbavených věcech.

2. Nádrže a clearomizéry

Než projdete bezpečnostní kontrolou, měli byste se ujistit, že všechny součásti, které mohou být spojeny s baterií, jsou izolované. Vše vyprázdněte a zabalte si originální balení e-liquidy, mnohdy totiž musíte prokázat původ náplně! Na většině leteckých terminálů jsou pracovníci připraveni na to, jak vypadají e-cigarety a náplně, a mají schopnost testovat podezřelé tekutiny, takže v případě, že je váš e-liquid v neoznačeném svazku nebo v clearomizeru, mohou vás zkontrolovat podrobněji. Také je dobré vyprázdnit tank, protože tlak vzduchu v letadle může způsobit únik e-liquidu.

3. MOD systémy

Pokud jste pokročilý vaper a používáte RTA / RDTA / RDA atomizéry a MOD systém nebo mechaniku, vyměňte to za něco méně náročného pro snadnější cestování. Například POD systém je ideální pro cestování, protože je lehký, kompaktní a mimořádně univerzální. Pokud si s sebou vezmete pokročilou sadu a vezmete si do letadla také kleště, dráty k cívkám a další nutné příslušenství, bude vás řešit bezpečnostní služba, zejména v případě, že cestujete do země, kde vaping není uznáván jako legální činnost.

Vaping na palubě letadla

Bohužel v žádném dopravním letadle není vaping povolen. Řada letadel má ve svých předletových prohlášeních zvláštní pravidla, která upozorňují na omezení týkající se používání elektronických cigaret na palubě. I když jsou k dispozici četné pomůcky s nižším výkonem (sady PODŮ), nemyslete si, že je diskrétní vapování v pořádku.

Vaping na letišti

Používání elektronických cigaret na letištních terminálech se v poslední době zpřísnilo. Je povoleno pouze ve vyhrazených kuřáckých prostorách. Zpravidla je poskytuje terminál, ze kterého cestujete. Tyto přidělené zóny bývají označeny symbolem a nacházejí se buď venku, nebo uvnitř, v takzvaných kuřáckých zónách. Pokud si opravdu nejste jisti, kam jít vapovat na terminálu letiště, nejlepší je se zeptat.

 

Vybrané pod systémy na cestu: