Úžasné liquidy Aroma King opět naskladněny! Výrazné a nezapomenutelné příchutě, většina příchutí skladem s okamžitým dodáním!

Trend jednorázových elektronických cigaret

S nástupem oblíbenosti elektronických cigaret došlo na trhu k potřebě vývoje i těch jednorázových. Vapování je totiž čím dál více populární a každý, kdo vlastní vaporizér, zná jednu z několika následujících situací. Vlastně i ten, kdo ho zatím ještě nevlastní.


Kdy sáhnout po jednorázové e-cigaretě

Tak například, když si svůj vapík zapomenete doma. Kupovat si v tu chvíli další není zcela ekonomicky výhodné. A nebo se elektronická cigareta rozbila a není možnost koupit si narychlo novou. A nebo třeba stojíte na začátku vapovací cesty a nechce se vám rovnou investovat do přístroje. Chcete si to jen tak vyzkoušet a zjistit možnosti. Dalším příkladem, kdy je jednorázová cigareta dobrou volbou je, že se řadíte mezi sváteční kuřáky. Standardní elektronickou cigaretu byste naplno nevyužili. Chcete si zavapovat jen někde na party.

 

Jednorázové e-cigarety

V takovém okamžiku není lepší volba, než koupit si jednorázovou elektronickou cigaretu. Stojí podstatně méně peněz a přitom se nemusíte uchýlit ke kouření klasické cigarety. Nabídka je poměrně široká a vybírat můžete z bezpočtu příchutí. Každý výrobce pak uvádí,na kolik potahů jednorázová cigareta vydrží. Většinou se to pohybuje okolo 300 až 700 potahů. K tomu je uzpůsobená i výdrž baterie. Jednorázové elektronické cigarety ovšem nelze doplňovat. Zvolená příchuť po daném počtu potahů jednoduše dojde. E-cigaretu pak prostě vyhodíte a až budete chtít, koupíte si novou s další příchutí.

 nery-zarate-5aewy1scy-q-unsplash_optimized


Výhody jednorázové elektronické cigarety

Mezi jednu z výhod patří, že tento druh vaporizéru je naprosto ideální na údržbu. V tomto případě jde totiž o nulovou údržbu. Stačí, když ji nevykoupete nebo vám nespadne z několika metrů. Jelikož jde o kompaktní, uzavřený systém, nelze jednotlivé části měnit ani doplňovat e-liquid. Až dojde, vyhodíte ji a jedete nanovo. Taky u sebe nemusíte mít náhradní lahvičky s náplní, čistit ji a podobně. Takže jestli se na údržbu necítíte, jděte do jednorázových e-cigaret.


Jak jednorázovou cigaretu vybrat

Značek, které tento druh e-cigaret vyrábí, je na trhu čím dál víc. Mezi parametry, které vás budou zajímat, patří příchuť a pak počet potahů. Tedy jak dlouho ji chcete používat. Každý výrobce má tyto parametry jiné. Koukněte například na jednorázové e-cigarety Elf Bar. Mají opravdu velký výběr příchutí a slibují až 600 potahů. Berme jako příměr, že klasickou cigaretu vykouříte na 10 potahů. E-cigareta Elf Bar vám tedy vydrží stejně, jako 60 klasických cigaret. A k tomu připočtěte, že do sebe nebudete dostávat desítky škodlivých látek navíc. Kromě těchto parametrů koukejte při výběru ještě na obsah nikotinu, který do sebe postupně chcete dostat. To se u každého výrobce různí.

Závěrem tedy - jestli jste se v jedné z výše zmíněných situací našli, neváhejte a vyzkoušejte jednorázovou elektronickou cigaretu.

 

Vybrané produkty z kategorie Jednorázové ecigarety: