Úžasné liquidy Aroma King opět naskladněny! Výrazné a nezapomenutelné příchutě, většina příchutí skladem s okamžitým dodáním!

Jaké druhy elektronických cigaret známe?

Elektronické cigarety, neboli vaporizéry, lze na rozdíl od tabákových výrobků používat na různých místech, protože jsou považovány za méně rušivý element pro okolí. Elektronické cigarety se vyrábí jako kapesní zařízení, do kterých lze dolévat různé náplně podle chuti. Každopádně není e-cigareta jako e-cigareta. Jakmile vstoupíte do tohoto světa, můžete se těšit na rozmanitost druhů e-cigaret. Ale jak se v nich vyznat?

Druhy elektronických cigaret stručně a jasně

Typy e-cigaret

Elektronická cigareta se dělí na dva typy. První jsou vhodné spíše pro uživatele tabákových cigaret, ale druhý typ si zamilují uživatelé dýmek. V případě, kdy budete chtít vyzkoušet oba typy, nemusíte si kupovat dva odlišné výrobky, nýbrž sáhněte po e-cigaretě na dva typy žhavících hlav.

  • Žhavící hlava MTL se vyznačuje menší spirálkou a hlava DL zase větší spirálkou.
  • Typ DL a MTL se liší odporem atomizéru (žhavící hlavy). MTL elektronické cigarety disponují odporem 0,6 ohm a více. Naproti tomu DL e-cigarety mají odpor 0,5 ohm a méně.
  • U MTL je chuť více prokreslená, zatímco u DL je chuti více.

MTL – z úst do plic

Zjednodušeně řečeno, jedná se o klasické šlukování, které je typické pro tabákové cigarety. Poznáte je podle menší produkce páry, která je srovnatelná s tabákovou podobou cigarety. Tento druh e-cigarety je lepší plnit náplní s vyšším obsahem nikotinu.

DL – přímo po plic

Její používání uživatelé srovnávají s vodní dýmkou. Elektronické cigarety disponují mnohem větším výkonem, proto vybírejte ty s větší kapacitou baterie. Tyto typy především vytvářejí velké množství kouře. Zde je také výhoda v tom, že můžete používat náplně s nižším obsahem nikotinu.

Jednorázová elektronická cigareta

V poslední době v tomto odvětví došlo k velkému pokroku, a tak se jednorázové e-cigarety staly vhodnými pro začátečníky ve vapování. Jedna cigareta vám vydrží až na 600 potahů, nemusíte ji udržovat a vejde se vám do kapsy u kalhot nebo u košile. Vzhledem ke kapacitě baterie a výkonu, jednorázové e-cigarety fungují na principu MTL.

Druhy ecigaret:

1. Elektronická cigareta s displejem

Jedná se o modernější modely, které vám umožní měnit výkon a další parametry. Disponují ukazatelem stavu baterie, která má větší kapacitu.

2. Elektronická cigareta s tlačítkem

Jde o zcela klasický základní model, který lze pořídit. Tyto elektronické cigarety podporují jak MTL, tak i DL kouření.Jejich největší výhodou je pořizovací cena a jednoduchost používání.

3. Elektronická cigareta na výměnu baterií

Patří mezi nejlepší, které můžete pořídit. Kromě toho, co mají i ostatní typy elektronických cigaret, disponuje několika teplotními režimy a pokročilejšími funkcemi a bonusem je vyměnitelná baterie, resp. vyměnitelné bateriové články.

Pokud zatím zcela netíhnete k elektronickým cigaretám, máme pro vás i další tip. Vyzkoušejte naše vysoce kvalitní nikotinové sáčky!

 

Vybrané produkty z kategorie Elektronické cigarety: