České liquidy FRUTIE s věrným podáním chuti rozmanitých ovocných příchutí.

Co je to dripper?

Dripper, známý také jako drip tip, je důležitá součástka vaporizérů a elektronických cigaret, která hraje klíčovou roli při vytváření chuti a oblaku páry. Tato malá, ale důležitá součástka umožňuje uživatelům přizpůsobit své vapingové zkušenosti podle svých preferencí. V tomto článku se podíváme na to, co přesně je dripper, jak funguje a jaké jsou jeho výhody.

Co je to dripper
Zdroj: https://unsplash.com/photos/selective-focus-photography-of-smoke-nMW_lol2iDI 

Co je to dripper?

Dripper je ústní nástavec, který se připojuje k atomizéru nebo clearomizéru vaporizéru. Tato součástka umožňuje uživateli vdechovat páru přímo z atomizéru a zároveň slouží jako ochranný kryt pro top cap, což je část vaporizéru, která obsahuje atomizační komoru a cívku.

Jak funguje dripper?

Princip fungování dripperu je jednoduchý. Uživatel nanese kapku e-liquidu přímo na atomizační komoru, která je umístěna pod dripperem. Po aplikaci e-liquidu se uživatel připojí k dripperu ústy a stisknutím spouště začne inhalovat. Pára se vytváří přímo z atomizační komory a je přímo vdechována uživatelem.

Dripper umožňuje uživatelům přizpůsobit množství a intenzitu páry podle svých preferencí. K dispozici jsou různé typy dripperů s různými designy, velikostmi otvorů a materiály, které mohou ovlivnit chuť a oblak páry.

Výhody dripperu

Dripper system má několik výhod, které ho činí oblíbenou volbou mezi vapery:

  1. Intenzivní chuť

Dripper umožňuje uživatelům vychutnat si intenzivní chuť e-liquidu díky tomu, že pára je vytvářena přímo z atomizační komory a není znehodnocena dlouhou cestou skrz dlouhé trubky a filtry.

  1. Silnější oblak páry

Dripper umožňuje vytvoření silnějšího oblaku páry díky tomu, že uživatel může přesně regulovat množství e-liquidu, které aplikuje na atomizační komoru.

  1. Možnost změny chutí

Dripper umožňuje uživatelům snadno a rychle měnit chutě e-liquidu, protože stačí jednoduše vyčistit atomizační komoru a aplikovat nový e-liquid.

  1. Větší kontrola nad vapingem

Dripper umožňuje uživatelům přesně regulovat množství e-liquidu a intenzitu inhalace, což jim poskytuje větší kontrolu nad jejich vapingovou zkušeností.

Jaký liquid použít do dripperu?

Volba správného e-liquidu pro použití v dripperu je důležitým krokem pro dosažení optimální chuti a vapingové zkušenosti. Existuje mnoho faktorů, které je třeba zvážit při výběru e-liquidu pro dripper, včetně poměru PG/VG, obsahu nikotinu a příchutí. V tomto článku se podíváme na různé typy e-liquidů a doporučení pro jejich použití v dripperech.

Poměr PG/VG

Poměr PG/VG je jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru e-liquidu pro dripper. PG (propylenglykol) a VG (glycerin) jsou dva hlavní složky e-liquidu, které ovlivňují chuť, oblak páry a základní vlastnosti e-liquidu.

  • Vysoký PG: E-liquidy s vysokým obsahem PG jsou vhodné pro drippery díky svému tenkému konzistenci a vysokému obsahu aroma. PG poskytuje intenzivní chuť a silný throat hit, což je pocit podobný kouření cigaret. Tyto e-liquidy jsou vhodné pro uživatele, kteří hledají intenzivní chuť a silný throat hit.
  • Vysoký VG: E-liquidy s vysokým obsahem VG jsou vhodné pro drippery díky své hustší konzistenci a tvorbě silného oblaku páry. VG poskytuje hladkou chladivou páru a snižuje throat hit, což je vhodné pro uživatele, kteří preferují hladší vapingovou zkušenost.

Obsah nikotinu

Obsah nikotinu je dalším důležitým faktorem při výběru e-liquidu pro dripper. Uživatelé mohou vybírat z různých hladin obsahu nikotinu v závislosti na svých preferencích a úrovni závislosti na nikotinu.

  • Beznikotinové e-liquidy: Beznikotinové e-liquidy jsou vhodné pro uživatele, kteří přestali kouřit a hledají pouze chuťovou zkušenost bez obsahu nikotinu.
  • Nízkonikotinové e-liquidy: Nízkonikotinové e-liquidy obsahují nízké množství nikotinu a jsou vhodné pro uživatele, kteří chtějí snížit svou spotřebu nikotinu nebo preferují jemnější throat hit.
  • Středně silné a silné e-liquidy: Středně silné a silné e-liquidy obsahují vyšší množství nikotinu a jsou vhodné pro uživatele, kteří preferují silnější throat hit a hledají rychlý nástup účinků nikotinu.

Příchutě

Příchutě jsou klíčovým prvkem při výběru e-liquidu pro dripper. Existuje široká škála příchutí, které mohou odpovídat různým chuťovým preferencím uživatelů.

  • Ovocné příchutě: Ovocné příchutě jsou oblíbenou volbou mezi vapery díky svému osvěžujícímu a přírodnímu zážitku. Ovocné příchutě mohou zahrnovat jahodu, malinu, kiwi, mango a další.
  • Dezertní příchutě: Desertní příchutě jsou ideální pro uživatele, kteří milují sladké a bohaté chuťové zážitky. Tyto příchutě mohou zahrnovat vanilku, karamel, čokoládu, ořechy a další.
  • Mentolové příchutě: Mentolové příchutě poskytují chladivý a osvěžující zážitek, který je ideální pro uživatele, kteří milují svěžest a intenzitu mentolu.

Dripper je důležitou součástí vaporizérů a elektronických cigaret, která umožňuje uživatelům vychutnat si intenzivní chuť e-liquidu a silnější oblak páry. Tato malá součástka poskytuje uživatelům větší kontrolu nad jejich vapingovou zkušeností a umožňuje jim snadno měnit chutě e-liquidu. Díky svým výhodám je dripper oblíbenou volbou mezi vapery po celém světě.